Kies uw taal: NL FR
Inloggen in Mijn MMRC
E-mailadres:
Wachtwoord:
 

Over de Miata MX-5 Roadster Club.

 

Het wie, wat, waarom van de Miata Roadster Club v.z.w.
 
 
WIE zijn we?
De Miata MX-5 Roadster Club v.z.w. (verder afgekort als MMRC) is een democratische, tweetalige MX-5 club. (De club telt zelfs Duitssprekende & Engelstalige leden)
Zowel eigenaars van de eerste generatie (met de opklappende lichten * 1989-1997 – NA of Mk1 genoemd), de tweede generatie (NB of Mk2 * 1998-2000 & de facelift versie NB FL of Mk2.5 * 2001-2004, de derde generatie (NC of Mk3 * vanaf 2005-2015) & de vierde generatie (ND of Mk4 * vanaf 2015) zijn welkom !
 
WAT doen we?
De belangrijkste doelstelling van de Miata MX-5 Roadster Club v.z.w. is EXTRA plezier te beleven met onze Miata MX-5. Dit kan zeer goed in clubverband door samen te rijden met andere MX-5 rijders tijdens de verschillende evenementen die we organiseren.
Niet alleen het samenrijden maar ook het hiermee gepaard uitwisselen van informatie & het sociaal contact is een belangrijk gegeven.
Het samenzijn aan het einde van de rit (meestal gepaard gaand met een etentje) zorgt voor de ideale afsluiter.
 
WAAROM doen we het?
Gezelligheid en een goede sfeer is een belangrijke factor en beweegreden voor de club, daarom ook : “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.
Dit gepaard met de liefde voor onze Miata MX-5 geeft dit prachtige momenten.
Dankzij de Miata MX-5 Roadster Club v.z.w. wordt een nieuwe vriendenkring in het leven geroepen ...vrienden komende van plaatsen uit gans het land & derbuiten. De club telt zowel nederlandstalige als franstalige leden van uit gans het land !
 
 
Evenementen!
Gedurende het hele jaar organiseren & kondigen wij bepaalde evenementen in binnen- & buitenland aan. Meestal ééndaagse ritten op zaterdag of zondag maar meerdaagse tochten zijn ook mogelijk.
Dit betreft zowel puzzelritten, toeristische rondritten als sociale bijeenkomsten onder de vorm van informatiedagen of het bijwonen van eenbepaald niet-MX-5 evenement.
 
 
Voor meer informatie, kan U zich steeds wenden de evenementen commissie via e-mail op events@mx5club.be

 

 

 

 

Over de Miata MX-5 Roadster Club
© 2015-2024 Miata MX-5 Roadster Club VZW.   Voorwaarden - Privacy
Produced by NetQue